Menu

moc.xamratsbew@eciffo

Защо трябва да имам респонсив дизайн?

HomeЗащо трябва да имам респонсив дизайн?
HomeЗащо трябва да имам респонсив дизайн?
responsive site

Какво е Респонсив дизайн?

В съвременното уеб пространство, все повече и повече  се използва понятието респонсив дизайн, което ще рече буквално адаптивен дизайн или приспособяващ се дизайн.

Глобалното използване на мобилни устройства ежедневно нараства с невиждани досега темпове, а статистиката сочи, че в бъдеще по-голямата част от интернет трафика ще бъде генериран от тези устройства. Ако все още не сте се запознати какво точно представлява това, можем да кажем че е един вид адаптивен дизайн, който e красив, добре изглеждащ сайт с напълно оптимизиран код, спомагащ за разпознаването му от всякакъв вид мобилни (таблети, телефони) и други устройства и остава все така модерен и приятно изглеждащ. 

С такъв темплейт можете да постигнете лесно четене, навигация и съответстващото за устройството оразмеряване и пригледност.

За някои определението адаптивен дизайн може да изглежда напълно неясно, но всъщност не е толкова сложно. Това понятие идва от английското - Responsive web design.
Очаква се всички респонсив сайтове да имат по-голямо предимство в търсачките и да се индексират много по-добре, отколкото сайтовете които не притежават такъв. Гарантирано е че при наличието на респонсив темплейт, сайта Ви ще бъде достъпен и адаптивен за всички видове мобилни устройства.

Важно за нас е да знаете, че всички наши модерни темплейти притежават респонсив дизайн.Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Разглеждайки този сайт, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“.