Menu

moc.xamratsbew@eciffo

Изработка на уеб магазин

HomeWeb услугиИзработка на уеб магазин
HomeWeb услугиИзработка на уеб магазин

Изработка на Е - магазин

ИСКАМ ОФЕРТА online store2

Интернет магазина ви позволява да осъществявате продажби, не само където се намира Вашия бизнес, но и онлайн (т.е. навсякъде където има достъп до интернет). Магазинът винаги ще бъде е достъпен за Вашите клиенти.

Един такъв магазин предоставя възможност на всеки клиент да получава информация за продуктите Ви, и наличността им към дадения момент. Клиентът може да направи онлайн поръчка във време което е удобно за него, без да e необходимо да се съобразява с адрес и работно време.

Функционалността на магазина е достатъчно удобна и гъвкава, и позволява на потребителя да добавя избраните от него продукти в пазарската кошница, по най-бързия възможен начин.

С един професионално изработен онлайн магазин, Вие може многократно да увеличавате продажбите си и да разширите дейноста си. Той е лесен за управление, с приятен потребителски интерфейс, с който лесно можете да обработвате новопостъпилите си поръчки. Предлагаме Ви навременна техническа поддръжка, също така и информационна защита.
Не е необходимо да сте експерти или програмисти. Достатъчно е само да заявите електронен магазин при нас, и ние ще го съобразим с вашия вкус и нужди. Независимо дали сега прохождате в онлайн търговията или имате голям бизнес от години - ние ще разработим за Вас подходящ, стилен и професионален онлайн магазин.


Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Разглеждайки този сайт, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“.