Menu

moc.xamratsbew@eciffo

Facebook страница

HomeWeb услугиFacebook страница
HomeWeb услугиFacebook страница

 

Изработка на Facebook страница

Какво е Facebook страница?                

Такъв вид страница не е обикновен Facebook профил, а представлява изработка на сайт вграден директно във Фейсбук. Това е един много добър и оригинален начин за презентиране на марка, фирма, фен група или продукти, също така популяризиране на вид дейност в социалните мрежи.


social bannerДиректната връзка към вашия уеб сайт, спомага за своевремемното отразяване на всички промени по продукти и изменения. Посетителите на сайта, както и вашите фенове, които харесат страницата Ви, ще получават навреме полезна информация за новостите по дейността Ви.

Изработка на Facebook магазин

Интеграцията на сайт във Facebook е възможност за добавяне на всички видове уеб сайтове, както и онлайн магазини. WebStarMax предлага всякакви варианти за създаване на електронни магазини във Фейсбук, от които Вашите клиенти могат да се информират за цени, продукти и дори да поръчват и закупуват стоки и услуги директно от там. У нас тази услуга е все още нова и не толкова популярна, но набира скорост все повече и повече.

Защо Facebook?

По статистически данни, Фейсбук е втория по трафик уеб сайт в света. Това е един уникален шанс да запишете присъствие там, под формата на страница отразяваща Вашата дейност.

Цена на Facebook сайт

За изработка на Вашия уникален и подходящ за Вашия бизнес или дейност Фейсбук сайт, се свържете с нас чрез контактната форма, по имейла или по телефона. 

Не пропускайте уникалната възможност да се сдобиете с един неповорим и незаменим електронен помощник във Вашата дейност!

ИСКАМ ОФЕРТА

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Разглеждайки този сайт, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“.