Menu

(+359) 899 560 503

moc.xamratsbew@eciffo

Web услуги

HomeWeb услуги
HomeWeb услуги

WebStarMax Ви предлага пълен набор от модерни и съвременни Web услуги

single image

Екипът на WebStarMax Ви предлага модерни уеб сайтове и завършени уеб решения, за малкия и среден бизнес. Ние Ви предлагаме качествени дизайнерски сайтове, които могат да направят бизнеса Ви печеливш!


Изработка на уеб сайт

От WebStarMax сме се насочили в разработка на уникални и модерни уеб сайтове и онлайн магазини. Част от услугите които предлагаме, представляват цялостни пакетни решения включващи необходимия софтуер за Вашия бизнес. С нас Вие ще покорявате нови върхове в съвременното уеб пространство.

Разработка на софтуер

WebStarMax Ви предлага разработка на софтуер по поръчка, насочен към малкия и среден бизнес. Ние работим с най-новите и модерни технологии в тази сфера, предлагаме Ви удобен и различен "user friendly" интерфейс и много други екстри. С нашите решения ще бъдете спокойни и уверени във Вашия бизнес.

SEO оптимизация

Искате бизнеса Ви да е откриваем сред първите редици в Google? Нашите специалисти разполагат с необходимия опит, умения и професионализъм за да осъществят вашите намерения на достъпни цени. Всичките ни сайтове се предлагат с безплатен стартов SEO пакет.

Поддръжка на уеб сайт

WebStarMax Bи предлага пълна поддръжка на сайтовете и онлайн магазините Ви. За нас е приоритет клиентите ни да се чувстват защитени и сигурни в онлайн пространството. Ние Ви предлагаме дългосрочно сътрудничество в света на съвременните технологии.

Online магазин

Предлагаме Ви изработка на професионални онлайн магазини с неповторим и уникален уеб дизайн. Нашите магазини се изработват върху основата на най-модерните съвременни CMS системи, и могат да затвърдят позициите Ви в бизнеса.

Редизайн на сайт

С минаването на годините и с развитие на технологиите, както от софтуерна, така и от дизайнерска гледна точка, е необходимо на определен период от време да се прави редизайн на сайта. Нашите специалисти ще ви помогнат да откриете Вашия уникален и модерен уеб дизайн.

Разглеждайки този сайт, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“.