Menu

(+359) 899 560 503

moc.xamratsbew@eciffo

Как да рекламираме онлайн

HomeБлогКак да рекламираме онлайн
HomeБлогКак да рекламираме онлайн
Как да рекламираме онлайн

Как да рекламираме онлайн

публикувано в Блог от Атанас Писков

Да си зададем въпроса защо е необходима рекламата. Една реклама може да бъде разгледана, като съобщение за дадена стока, удовлетворяваща определени потребителски изисквания. Също така е един вид комуникация между производителите и потребителите.

 

Рекламата е жизнено необходима за производството на стоки, тъй като без нея е невъзможно да стигне до продажбата на стоката.
Купувачът ще обърне внимание на една стока, само ако тя го заинтригува достатъчно, след преценка, дали тя отговаря на неговите специфични потребности и изисквания и в последствие да прибегне до покупка. Точно по този начин тя поддтиква потребителите да направят покупка. Целта на Вашата реклама е независимо в какъв вид предоставяте информацията за даден продукт или стока, тя трябва да е подбрана, правилно поднесена, в ярка светлина за да заинтригува клиентите. Къде можем да рекламираме най-ефективно? На първо място са местата където най-често посещават хората онлайн - социалните мрежи. Също добро оръжие за популяризиране на Вашия сайт или дейност това е блога, с помощта на който Вие ще дадете необходимата потребителска информация, подсилена с линкове към сайта с продуктите Ви.

Информацията трябва да се обновява периодично, във формата на статии, промоции, сравнения с цените на други конкурентни сайтове, за да можете максимално да убедите потребителите, че именно вашия сайт е мястото от където те трябва да пазаруват. Важното е правилнно да прецените Вашата рекламна стратегия и името под което ще се подвизавате(бранд). Те допълнително ще ви натрупат точки в нишата в която рекламирате. Също така много зависи и от продуктите или услугите, които предлагате на пазара и доколко те са конкурентни. Внимателно определете в коя ниша ще рекламирате, правилната категория и се целете точно там, където се търсят продуктите Ви. Регистрирайте се в форуми, питайте за варианти, споделайте и Вие и ще получите допълнително точки към актива си спрямо конкуренцията. Това е един добър и сигурен вариант за да получите добра репутация за една успешна реклама на дейноста Ви.

Трябва да знаете, че само редовното Ви присъствие в интернет пространството, ще утвърди позициите Ви на пазара, във вид на една добра реклама. 
Не пропускайте да сте атрактивни в интернет, изявете се чрез Ваша видео реклама. Това е уникален инструмент за успешен маркетинг. Тя ще покаже на потребителите, най-силните точки в бизнеса Ви, положителните страни на продуктите или услугите Ви. Според статистиците, 49 % от интернет потребителите гледат видео в интернет, което е едно доста голямо число.
И не забравяйте, винаги бъдете отзивчиви и честни с клиентите си и ще пожънете огромен успех!

Реклама Блог


Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
03 02, 17

 

 

Влезте, за да коментирате
Разглеждайки този сайт, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“.