Menu

(+359) 899 560 503

moc.xamratsbew@eciffo

Как се печелят клиенти на интернет магазин?

HomeБлогКак се печелят клиенти на интернет магазин?
HomeБлогКак се печелят клиенти на интернет магазин?
Как се печелят клиенти на интернет магазин?

Как се печелят клиенти на интернет магазин?

публикувано в Блог от Атанас Писков

Какви са особеностите при едно управление на интернет магазин?
На първо място подреденото съдържание, модерния уеб дизайн, съчетан стилово с предлаганите стоки, привлекателни цени и бърза обратна комуникация. Тези неща са много важни и играят съществена роля при посещенията и респективно носят печалби за един онлайн магазин.

Продажбата и привличането на редовни клиенти за интернет магазина е дълъг и обширен процес, който изисква определена последователност и постоянство. 

Веднъж вложили тези усилия като основни приоритети за онлайн търговия, Вие със сигурност ще имате положителни резултати и печалбата не след дълго ще дойде при вас.

На първо място идва въпроса, какво искат клиентите да виждат на сайта Ви и какво би им харесало? Отговорът е че най-напред трябва да се съдържат следните няколко неща, като например цена, описание, характеристика и визуализация на стоката, съчетана с изящен дизайн. Колкото повече детайлизация имате, толкова по-вероятно е да спечелите повече потребители и да ги задържите за дълго като редовни клиенти. С правилната последователност за привличане на клиенти, интернет магазина Ви ще достигне до много повече потенциални клиенти, като ще стане повод да бъде коментиран и обсъждан сред потребителите в интернет пространството. Това автоматично ще го направи популярен и той ще бъде един привлекателен и посещаван онлайн магазин.

Клиентите няма да почнат веднага да се избиват за продуктите Ви, след като ги качите в магазина си, но ако не бъдете внимателни към съдържанието и правилното поднасяне на информацията за стоките, резултатите Ви няма да бъдат такива каквито очаквате да бъдат. Това със сигурност не значи, че трябва да допълвате сайта редовно с нови продукти, за тази цел ще послужи блог страницата към магазина Ви. Достатъчни са само около 3-4 публикации на седмица, за да можете да поддържате висок рейтинг и завидна репутация на Вашия онлайн магазин. Публикациите могат да бъдат свързани с допълнителна информация за стоките или услугите, които предлагате, или да бъдат артистичен и нестандартен похват за реклама на стоките или тяхното използване. Споделяйте статиите си в социалните мрежи(фейсбук в туитър и т.н.), споделяйте снимки и видео, измислете нещо нестандартно и със сигурност ще Ви забележат. За много кратко време ще видите, как много нови потребители се интересуват от магазина Ви и трафика към сайта Ви ще нарастне в пъти.

Трудът Ви и постоянството Ви, рано или късно ще се отплатят и Вие ще пожънете дългоочаквания успех.

Блог


Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
07 02, 17

 

 

Влезте, за да коментирате
Разглеждайки този сайт, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“.